Yoon Shi Yoon și Park Shin Hye, „the flower boy” și „the flower girl” a dramei „My Flower Boy Neighbor” de pe tvN, s-au reunit să citească un scenariu al dramei.

Pe 27 Noiembrie, „My Flower Boy Neighbor” au dezvăluit fotografii de la citirea scenariului, arâtându-i pe Yoon Shi Yoon, Park Shin Hye, Kim Ji Hoon, Park Soo Jin, Go Kyung Pyo și Kim Yoon Hye.

În fotografii, Yoon Shi Yoon, Park Shin Hye și Kim Ji Hoon sunt prezentați complet absorbiți de scenariile lor.

Drama este prima dramă a lui Yoon Shi Yoon din acest an, urmând apariția sa în „Me Too, Flower!” de pe MBC și prima dramă a lui Kim Ji Hoon, după eliberarea sa din armată.

Chiar și la sesiunea de citire a scenariilor Yoon Shi Yoon și Kim Ji Hoon au acționat la fel ca personajele lor, pretinzând că ei erau într-adevăr rivali, care încearcă să câștige mâna lui Park Shin Hye. Aerul era cald și toată lumea a avut un zâmbet pe față.

Producătorul Jo Moon Joo de la CJ E&M a spus, „Pentru că directorul, scenariștii și actorii au analizat fiecare personaj mult printr-o cantitate mare de comunicare, prima citire a scenariului a avut loc cu ușurință. Actorii sunt foarte atașati de personajele lor și credem că munca lor în echipă îi va ajuta să realizeze împreună o mare piesă.”

„My Flower Boy Neighbor” este bazat pe un webtoon intitulat „I Watch Him Every Day” și este o comedie romantică. Este de așteptat să aducă un alt val de „flower boy” cu primul său episod difuzat pe data de 7 Ianuarie.