Song Ji Hyo şi-a vărsat gândurile pe varietatea programului co-starului Yoo Jae Suk.

Recent, actriţa s-a aşezat la discuţii cu ENews despre rolul ei de asasin din filmul comedie, „The Jackal is Coming”.

Când au intrebat-o despre co-starul din „Running Man”, Yoo Jae Suk, Song Ji Hyo a răspuns „Jae Suk oppa este cineva care are dedicarea în adâncul oaselor. El este cineva care se revarsă în munca sa, care nu poate fi ajutat, intrebându-mă dacă va exista vreodată, din nou, cineva ca el în această lume.”

A adăugat, „Nu numai că posedă talent, inteligenţa, gândire rapidă şi mult mai multe, nu contează cine este cealaltă persoană, sau ce situaţie este, întotdeauna se lasă pe sine pentru alte persoane. Unul işi dă seama că toate acestea sunt autentice când eşti alături de el şi astfel nu a existat nici un moment niciodată în care să nu gândeşti cât de minunat este el.”

„Aura generată de el este uimitoare,” a continuat ea. ” Nu ştiu cum apare în televiziune, dar în persoană am primit multă influenţă din partea lui. De asemenea, el deţine şi capacitatea de a te face să te simţi în largul tău şi clar atunci când vii la el cu o problemă.”

Song Ji Hyo joacă împreună cu Kim Jae Joong din JYJ în „The Jackal is Coming” ce a avut premiera stabilită pe 15 noiembrie.