Im Soo Jung și Shin Ha Kyun atrag atenția deoarece introduc discuțiile finale pentru a-si face întoarcerea în drama de televiziune.

Conform diferitelor rapoarte, pe 5 noiembrei, cei doi actori au primit scenariul pentru viitoarea dramă, ‘ All About My Love Life’, și a fost declarat că va fi revizuirea ofertei de filmare în mod pozitiv.

Ar trebui ca Im Soo Jung să preia rolul din drama SBS, ceea ce va marca prima dramă de televiziune în ultimii 9 ani a lui Im Soo Jung, după „I’m Sorry I Love You”.

„All About My Love Life” se bazează pe romanul cu același nume al lui Lee Eung Joon. În poveste se spune despre un bărbat și o femeie că sunt legislatorii din diferite partide politice. În ciuda diferențelor politice și ideologice, cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt și țin o poveste de dragoste, secretă.

Im Soo Jung este urmărită ca personajul principal feminin, Oh So Young, o parlamentar de sex feminin din partidul politic liberal în timp ce Shin Ha Kyun s-a oferit a fi parlamentarul Kim Soo Young din partidul conservator.

Ambele agenţii ale actorilor au subliniat, totuși, că o decizie finală nu a fost încă făcută.

Noua dramă este programată pentru o premiere în aprilie 2013 pe SBS.