Întotdeauna aparent luminoasă și veselă oriunde merge, noile poze ale lui Moon Geun Young din setul de filmări ale dramei pare să arate că are parte de multă distracție.

Agenția lui Moon Geun Young, Namoo Actors, a dezvăluit câteva secvenţe ale actriţei din spatele scenei din drama SBS pe care o filmează în prezent, „Cheongdamdong Alice”.

Purtând o haină lungă peste un top maro și pantaloni negri și cizme, Moon Geun Young este văzută făcând o varietate de fețe drăguțe pentru camerele de luat vederi, inclusiv scoţându-și limba în timp ce face cu ochiul și făcând o expresie a feței surprinsă cu gura căscată.

În ciuda faptului că este prima ei întoarcere la programul de fotografiere istovitor a dramelor de televiziune în doi ani și a vremii rece, se spune că Moon Geun Young continuă să rămână într-o stare strălucitoare și pozitivă, încălzindu-și colegii de echipă și filmare.

Un membru din producția dramei a spus: Chiar și atunci când filmăm la ora 6 dimineața, Moon Geun Young este fericită și veselă. Ea pare o persoană care găsește cu adevărat plăcere în actorie și datorită ei filmarea este întotdeauna pozitivă și veselă.”